X
تبلیغات
رایتل
گلشن غزل
جمعه 9 فروردین‌ماه سال 1387
دوباره جمعه ها

 وقتی بنویسی اونوقت میفهمی افکارت چقدر نا مرتب و یا  مرتب هستن مال من مثل خونه ام هستن گاهی مرتب گاهی خیلی شلوغ 

بیشتر دومی . رفتن به دشت و بیابون و خوردن باد خشک به صورتمون به آدم روح میده . چی بگم؟ خیلی چیزی ندارم بگم دفعه پیش ترجمه دستور شیرینی رو تا نصف نوشتم این دومی زد کامپیوتر خاموش کرد دیگه حوصله ام نذاشت دوباره اقدام کنم . میگین بنویسم .؟

نه نمیتونم  باشه مینویسم   البته نمیدونم واقعا خودش بود یا نه تازه وزنه شم خیلی زیاده .

 

 

آرد                    ۲/۱ .۴فنجان

جوش شیرین                ۲ ق م

کره نرم                     ۲ فنجان

شکر قهوه ای       ۲/۱ . ۱ فنجان

شکر    ۲/۱                     فنجان

پودینگ وانیل آماده        ۴/۳ اونس 

وانیل                               ۲ ق م

شکلات خورد نیمه شیرین   ۴ فنجان 

گردو خورد کرده                  ۲ فنجان

فر را ۳۵۰ درجه روشن کرده

آرد و جوش شیرین را الک کرده کنار میگذاریم

کره و شکرها را با هم خمیر قاطی کرده . پودینگ وانیل را اضافه کرده میزنیم . تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده مزنیم مخلوط آرد را قاطی میکنیم . در آخر خورده شکلات را هم قاطی کرده در سینی چرب نشده میریزیم قاشق قاشق در فر ۱۰ یا ۱۲ دقیقه میگذاریم تا طلایی شود

 

 

من نمیدونم به جای پودینگ چی میشه ریخت شاید خامه وانیل دار که ممکنه وا بره .

 دیگه خودتون کشف کنین به من هم بگین من هنوز باید برم خورده شکلات تهیه کنم .   

 

 

عناوین آخرین یادداشت ها
خوش آمدید

تعداد بازدیدکنندگان : 81356